Slide ESTUDI SERVEIS FOTÒGRAFS CONTACTE

Slide Estudi Serveis Fotógrafs Contacte

Estudi
fotogràfic
espai de lloguer Posem a la teva disposició la Sala Polivalent de The Wall Records i el seu material fotogràfic per a que creis les jornades més espectaculars de la teva carrera.
I si t'atreveixes, sempre podràs anar més enllà del mur...

KRYPTIA
Sessió fotogràfica
2021
ZOT
Fotos promoció álbum
2020
VEURE FOTOGRAFIES The Wall
Studio
L'estudi com a espai de treball, de prova mai tancada, obert, disposat a daptar-se a les teves necessitats. Últims
treballs realitzats
SALA Edició Camerino Terrassa ESPAI POLIVALENT Oferim un espai amb un caràcter eminentmente polivalent. Obert a tota mena de configuracions, que tinguem establertes o ens proposeu.

Comptem amb més de 60 m2, amb tiro longitudinal de 10 m. i transversal de casi 6 m., varios fondos (fusta, blanc, bloc) i la posibilitat de instal·lar fondos de tela (negre, blanc, croma i per encàrrec) de fins a 6 m. de longitud.
Sobre l'estudi TARIFES:
1 hora - 20€
Mitja jornada (4 hores) - 70€
Jornada completa (8 hores) - 130€

Set Bàsic Foto inclòs.
Fons blanc, negre o croma Altres colors consultar. FONDO 3X3X3 TELA Ciclorama blanc, negre o croma Amb iluminació de color o projeccions. CICLORAMA 6X3 TELA Textura fusta, bloc formigó, paret... Diferents espais a la nau. FONDO TEXTURES Espais de riu, malesa, polígon... Opcions diferents a l'exterior. EXTERIORS SETS
DISPONIBLES
Disposem de diferents sets i estem oberts sempre a muntar-ne de nous. Proposa!

EQUIPAMENT DE SETS Fons sense fi, croma, projeccions, materials. O treballar en altres espais fora del mur. CAMERES I OBJECTIUS Lloguer de càmeres i objectius que s'adaptin al teu projecte. IL·LUMINACIÓ Sets d'iluminació fixes o mòbils per arribar a tot arreu. ACCESSORIS Trespeus, visors, projectors, instruments, tot allò que vulguis i tinguem. Sala i material SERVEIS Varies opcions de sala i lloguer de material per tal d'adaptar-nos a les necessitats de cada projecte. Consulta'ns si tens algun shooting totalment descabellat!

Slide MANEL BARNILS Prepárense para La Tormenta Perfecta! fotograf 2 Storms approaching Flocks of Birds fly away In search of shelter, fires arise. fotograf 3 Demà comença tot! ️ FOTÒGRAFS Treballem amb: Treballar amb algú en el aquest món es compartir un pensament, una idea, i fer-la realitat. Esperem que tingueu tantes ganes de tornar com nosaltres de rebreus.

CONTACTE Adreça Carrer Campoamor s/n
Pol. Ind. Can Fatjó
08290 Cerdanyola del Vallès
Barcelona
Contacte M: +34 676 702 545
M: +34 636 160 740
F: +34 936 749 598

studio@thewallrecords.com

Slide Estudi fotogràfic All in all, it was all just bricks in the wall
All in all, you were all just bricks in the wall
ESTUDI serveis FOTÒGRAFS contacte